Leveringsinformatie
0

Leveringsinformatie

Hoe bezorgen we je bestelling, wanneer & meer.

Leveringsinformatie
Bestel je voor 17.00 uur op een werkdag? Dan verzenden we je bestelling de zelfde dag nog. In de meeste gevallen ontvang je de bestelling dan al de volgende dag in huis. Het kan soms helaas voorkomen dat het langer duurt echter hebben wij hier geen invloed op, wij proberen de kans hierop te minimaliseren maar het kan nu eenmaal gebeuren.

Track & Trace
Al onze pakketten worden verzonden met een track & trace code. Nadat wij je bestelling hebben afgeleverd op het depot ontvang je binnen 1 uur een e-mail met daarin meer informatie en uiteraard de link waarop je de bestelling van deur tot deur kan volgen.

Verzendkosten
Wellicht de meest vervelende kosten bij het plaatsen van een bestelling in een webshop. Wij hebben geprobeerd om deze kosten in elk geval zo laag mogelijk te houden en dat is tot nu toe goed gelukt. Al onze bestellingen die door de brievenbus passen daar betaalt u slechts €3,50 aan verzendkosten voor. Past de bestelling niet door de brievenbus en moeten wij hem verzenden als pakket? Dan rekenen wij hier €5,95 voor. En om het nog makkelijker te maken nemen wij vanaf €50-, de verzendkosten voor onze rekening, wel zo eerlijk vinden wij.

Afhalen op PostNL locatie
Het ophalen van een bestelling bij een PostNL locatie is momenteel niet mogelijk.

Wanneer kan je een bestelling verwachten?
In de onderstaande tabel zie je wanneer je een bestelling kan verwachten, mits besteld voor 17.00 uur.
Besteld op Verwachtte leverdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag